Etsi
close

Tervetuloa Atos Medicalille

Valitse maa

Suomi
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Vahvista valintasi
  • Maa:Suomi

Vapauta äänesi

Useimmat totaalilaryngektomian läpikäyneet henkilöt haluavat puhua ilman käsien apua (hands-free). Kätesi vapaana voit elehtiä, ihmisille puhuminen tuntuu tutummalta. Jokapäiväisten askareiden äärellä työskentely, niin ruoanlaitossa kuin muiden ihmisten seurassakin, on mukavampaa jos stoomaa ei tarvitse sulkea manuaalisesti sormella. Monet ovat sanoneet, että ilman käsien apua puhuminen muistuttaa heitä elämästään ennen leikkausta.

Bill:in ääni

Bill aloitti puhumaan ilman käsien apua (hands-free) neljä viikkoa leikkauksen jälkeen. Hän on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Hän työskentelee täyspäiväisesti insinöörinä. Bill käyttää Provox FreeHands FlexiVoice – puheventtiiliä Provox® FreeHands Support™ – tuen kanssa.

Tuhannet puhuvat ilman käsien apua Provox FreeHands FlexiVoice – puheventtiilillä.

Lue lisää

Ole aktiivisempi

Provox FreeHands –puheventtiilillä voit olla aktiivisempi. Ulosmenosta ja ihmisten tapaamisesta tulee helpompaa, kun voit puhua ilman käsien apua (hands-free). Työ-elämästä tulee myös helpompaa, varsinkin jos tarvitset molempia käsiäsi työssäsi. Voit olla ystäviesi ja perheesi kanssa luonnollisemmin ja sulaudut ryhmään helpommin.

Fyysiset aktiviteetit kuten pyöräily, ulkona kävely tai salilla käynti on myös helpompaa Provox FreeHands – puheventtiilin avulla. Voit vaihtaa helposti puhe – ja manuaalisen tilan välillä. Voit myös puhua ollessasi aktiivinen, manuaalisesti sormella tukkien.

Laryngectomy_International_atos-print-08_article-picture-without-text_web

Klikkaa ja lähde liikkeelle

Ei ole salaisuus, että ilman käsien apua puhuminen (hands-free) vaatii harjoitusta. Puheterapeuttisi tai lääkärisi auttaa sinut alkuun, mutta kun olet oppinut käyttämään Provox FreeHands –puheventtiiliä siitä tulee sinulle luonnollista. Pian tiedät milloin ja miten käyttää puheventtiilin eri ominaisuuksia. Klikkaa Provox FreeHands FlexiVoice –puheventtiili ja olet valmis lähtemään liikkeelle.

Tarvitseeko stoomasi lisätukea? Opi uudesta Provox FreeHands support -tuestamme

Lue lisää