Etsi
close

Tervetuloa Atos Medicalille

Valitse maa

Suomi
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Vahvista valintasi
  • Maa:Suomi

Uudet omistajat

Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että EQT on hyväksynyt Atos Medicalin myynnin Pai Partnersille.

PAI Partners on Ranskassa, Pariisissa, sijaitseva Euroopan johtava private equity –yritys, jolla on vahva kokemus terveydenhuolto-alalta.

EQT on tukenut Atosta vuodesta 2011 asti uuden strategian läpiviemisessä sekä rakentamaan vahvan pohjan jatkuvalle kasvulle. Haluan kiittää EQT:tä, erityisesti:  Åsa Riisbergiä, Mads Ditlevseniä ja Christian Shin Hoegh Andersenia, heidän tuestaan koko tältä ajalta.

Lue EQT:n ilmoitus tästä.

“Keskittyminen ydinosaamiseen” jatkuu!

Olemme pyrkineet valtaamaan ydinosaamisen strategiassamme kesästä 2014 lähtien. Olemme keskittyneet kasvattamaan läsnäolollamme liikevaihtoa ydin markkinoillamme, olleet yhteydessä suoraan tuotekäyttäjiimme. Olemme investoineet aikaa ymmärtääksemme paremmin tuotekäyttäjiä ja heidän tarpeitaan samalla, kun olemme lanseeranneet uusia tuotteitamme. Markinnamme ovat uusiutuneet suoraan käyttäjälle kohdennetun markkinoinnin (DTC:n) kautta.

Panostuksemme on tuottanut tuloksia, joita emme olisi voineet saavuttaa ilman koko Atoksen inspiroitunutta ja omistautunutta työryhmää. Haluan kiittää jokaista työntekijää heidän antamastaan panostuksesta.

PAI Partners:it uskovat ydinstrategiaan keskittymiseen kuten mekin. Yrityksen omistkuksen vaihto ei muuta suuntaamme, priorisointia tai tavoitteitamme.

Tervetuloa PAI Partners!
Olemme innoissamme voidessamme yhdistyä Pai Partnersien kanssa ja tämän mahdollistaessa yrityksen kasvua.

PAI Partnersit jakaa Atoksen tavoitteen kasvattaa nopeasti yrityksen ydin markkinoita ja toivoo sijoittavansa yritykseemme, jotta voimme kasvaa maailmanlaajuisesti. Uskomme, että PAI Partners on lähestymistavallaan, terveydenhoidon osa-alueiden osaamisellaan ja maailmanlaajuisella verkostollaan ideaalinen yhteistyökumppani Atokselle, sekä ymmärtää strategiamme ja kasvutavoitteemme.
PAI Partnersin tiimiä johtava Ragnar Hellenius, PAI Nordic:in johtaja ja partneri, tulee tapaamaan meitä Hörbyssä lähitulevaisuudessa esitelläkseen PAI Partnersin työntekijoillemme.

Lue PAI Partnerseiden ilmoitus täältä.

 

Ystävällisin terveisin,

Claus Bjerre CEO