Etsi
Provox-järjestelmä

Provox-järjestelmä tarjoaa kolme keskeistä tuoteryhmää: Provox-ääniproteesin, Provox HME:t ja Provox-liimapohjat. Provox-tuotteilla on maailmanlaajuinen suosio ja ne ovat 25 vuoden jatkuvan tuotekehityksen ja innovaation tulos.

Ääniproteesit

Provox-järjestelmä tarjoaa kattavan valikoiman vakioääniproteeseja ja lisätarvikkeita, jotka tarjoavat käyttäjille hyvän äänenlaadun, vähäisen puhumiseen tarvittavan ponnistelun, mukavuuden ja laitteen helpon huollon. Lisäksi saatavilla on useita erikoisääniproteeseja ja lisätarvikkeita erilaisten ongelmien ratkaisuun, kuten käytön alkuvaiheessa ilmenevä vuoto ääniproteesien läpi ja vuoto ääniproteesin ympäriltä.

Haluatko tietää lisää Provox-ääniproteeseista?
Provox HME:t ja puheventtiilit

Provox XtraFlow HME ja Provox XtraMoist HME vähentävät limaneritystä ja yskimistä kostuttamalla, lämmittämällä ja suodattamalla hengitysilmaa. Niitä voidaan käyttää myös puhumiseen sulkemalla ne käsin.

Provox FreeHands FlexiVoice tarjoaa vapauden sekä puhumiseen kädet vapaina, että puhumiseen sormin sulkemalla. Provox FreeHands FlexiVoice on puheventtiilin ja HME:n yhdistelmä.

Haluatko tietää lisää Provox XtraHMEstä?
Provox-liimapohjat

Provox-liimapohjia käytetään Provox HME:n pitämiseksi paikallaan avanteen edessä. Provox-lisälaitteita on saatavilla kattavana valikoimana vaihtoehtoja, jotta löydät sinulle ihanteellisen lisälaitteen.

Haluatko tietää lisää Provox -liimapohjista?