Etsi
close

Tervetuloa Atos Medicalille

Valitse maa

Suomi
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Vahvista valintasi
  • Maa:Suomi

Provox-järjestelmä

Provox-järjestelmä tarjoaa kolme keskeistä tuoteryhmää: Provox-ääniproteesin, Provox HME:t ja Provox-liimapohjat. Provox-tuotteilla on maailmanlaajuinen suosio ja ne ovat 25 vuoden jatkuvan tuotekehityksen ja innovaation tulos.

Ääniproteesit

Provox-järjestelmä tarjoaa kattavan valikoiman vakioääniproteeseja ja lisätarvikkeita, jotka tarjoavat käyttäjille hyvän äänenlaadun, vähäisen puhumiseen tarvittavan ponnistelun, mukavuuden ja laitteen helpon huollon. Lisäksi saatavilla on useita erikoisääniproteeseja ja lisätarvikkeita erilaisten ongelmien ratkaisuun, kuten käytön alkuvaiheessa ilmenevä vuoto ääniproteesien läpi ja vuoto ääniproteesin ympäriltä.

Haluatko tietää lisää Provox-ääniproteeseista?

Lue lisää

Provox HME:t ja puheventtiilit

Provox XtraFlow HME ja Provox XtraMoist HME vähentävät limaneritystä ja yskimistä kostuttamalla, lämmittämällä ja suodattamalla hengitysilmaa. Niitä voidaan käyttää myös puhumiseen sulkemalla ne käsin.

Provox FreeHands FlexiVoice tarjoaa vapauden sekä puhumiseen kädet vapaina, että puhumiseen sormin sulkemalla. Provox FreeHands FlexiVoice on puheventtiilin ja HME:n yhdistelmä.

Haluatko tietää lisää Provox XtraHMEstä?

Lue lisää

Provox-liimapohjat

Provox-liimapohjia käytetään Provox HME:n pitämiseksi paikallaan avanteen edessä. Provox-lisälaitteita on saatavilla kattavana valikoimana vaihtoehtoja, jotta löydät sinulle ihanteellisen lisälaitteen.

Haluatko tietää lisää Provox -liimapohjista?

Lue lisää