Etsi
close

Tervetuloa Atos Medicalille

Valitse maa

Suomi
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Vahvista valintasi
  • Maa:Suomi

Provox® Life™ liitännät

Provox® Life™ liimapohjat

Apilanmuotoiset liimapohjat on valmistettu parannellusta materiaalista, jonka ansiosta liimapohja tuntuu mukavammalta ja sopii erilaisille ihotyypeille ja avanteille entistä paremmin.

Provox Life™ liimapohjissa on matalampi ja huomaamattomampi SecureFit-liitäntä. SecureFit-liitäntä on varmempi ja se auttaa HME-kosteuslämpövaihdinta pysymään paikallaan paremmin. Liitäntä napsahtaa hyvin paikalleen ja sen voi myös helposti irroittaa pois.


Provox Life™ Standard-liimapohja

 

Standard -liimapohja on suunniteltu arkikäyttöön, sillä se ympäröi avanteen tiiviisti. Joustava ja huomaamaton liimapohja, jossa on parempi liimapinta ja istuvuus.


Provox Life™ Sensitive-liimapohja

 

Sensitive – liimapohja on suunniteltu herkälle iholle. Liimapohja on pehmeä, joustava ja erittäin hellävarainen iholle.


Provox Life™ Stability-liimapohja

 

Stability -liimapohja on suunniteltu antamaan lisää pysyvyyttä ja tukea avanteen ympärille. Se sopii hyvin syville avanteille. Sopii erittäin hyvin kädet vapauttavaan puheen mahdollistavan laitteen käyttäjille

 


Provox Life™ Night-liimapohja

 

Night -liimapohja sopii ihon rauhoittamiseen yön aikana. Liimapohja auttaa punoittavaan ja ärsyyntyneeseen ihoon, lievittää kipua ja viilentää ihoa


Provox Life™ LaryTube™

 

Provox Life™ LaryTube-putki soveltuu hyvin HME-kosteuslämpövaihdinta käyttäville potilaille. Se pitää myös trakeostooman avoinna.

Saatavana standardina, fenestroituna, renkaalla, ja myös fenestroitu renkaalla (kiinnitettävissä Provox Life-liimapohjan kanssa).