Etsi
close

Tervetuloa Atos Medicalille

Valitse maa

Suomi
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Vahvista valintasi
  • Maa:Suomi

Provox ® Life™ – kosteuslämpövaihtimet (HME)

Olemme suunnitelleet kuusi uutta HME:tä, jotka jäljittelevät ylempien hengitysteiden toimintaa. Nämä varmistavat kosteuden ja hengityksen tasapainon.


 

Provox® Life Home HME

Provox Life™ Home HME kosteuslämpövaihdin on suunniteltu parantamaan keuhkojen terveyttä. Provox Life™ Home HME- kosteuslämpövaihdin sopii hyvin kodin aktiviteettien yhteyteen.

 Provox Life™ Home HME:ssä on optimoitu kosteutus ja hengitysvastus, ja se on suunniteltu parantamaan keuhkojen terveyttä.


Provox Life™ Go HME

Provox Life™ Go HME – kosteuslämpövaihtimen hengitysvastus on pienempi, ja huomiota herättämätön muotoilu on suunniteltu kodin ulkopuolisiin aktiviteetteihin.

Suurempi aukko ja vähemmän tiivis HME- vaahto mahdollistaa optimoidun hengitysvastuksen, samalla se kosteuttaa ja parantaa keuhkojen terveyttä.


Provox Life™ Night HME

Provox Life™ Night HME –kosteuslämpövaihdin vähentää yskimistä ja mahdollistaa rauhallisen yöunen. Sen korkea kosteutus auttaa vähentämään liman eritystä ja parantaa keuhkojen terveyttä levätessäsi.


Provox Life™ Protect HME

Liikkuessasi kodin ulkopuolella esimerkiksi liikkuessasi julkisilla kulkuneuvoilla tai kaupassa, tarvitset lisäsuojaa bakteereita ja viruksia vastaan. Provox Life™ Protect – kosteuslämpövaihdin kosteuttaa ja suojaa sinua pölyltä, siitepölyltä, bakteereilta ja viruksilta. Se suojaa myös ympärilläsi olevia sinun hengittämältä ilmalta.


Provox Life™ Energy HME

Provox Life™ Energy – kosteuslämpövaihdin mahdollistaa osallistumisen korkeampaan aktiviteettitason toimintaan. Hyvin pieni hengitysvastus helpottaa hengittämistä urheilun ja tai muiden aktiviteettien parissa. Nyt on mahdollisuus olla aktiivinen laryngektomiankin jälkeenkin.


Provox Life™ FreeHands HME

Provox Life™ FreeHands -HME-kosteuslämpövaihdin on suunniteltu niin, että voit pitää kätesi vapaina puhumisen aikana. Se toimii yhdessä Provox FreeHands FlexiVoice- puheventtiilin kanssa.


Lisätietoa Provox Life™ HME:istä