Etsi
Atos Medical – Provoxin toimittaja

Ensimmäisen ääniproteesin esittelystä lähtien 30 vuotta sitten Atos Medicalista on tullut maailman johtava yritys laryngektomiahoidon tuotteiden alalla – valmistamme ja myymme Provox-tuotteita.

Provox

Provox tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia äänen ja keuhkojen kuntoutuslaitteita. Ne jakautuvat kolmeen pääryhmään: ääniproteesit puhumiseen, kosteuslämpövaihtimet (HME) hengittämiseen ja liimapohjat ja muut lisätarvikkeet. Lisäksi on olemassa muitakin Atos Medical Provox -lisätarvikkeita kullekin tuoteryhmälle sekä useita tuotteita ilman käsien apua puhumista varten.

Voit valita omia henkilökohtaisia tarpeitasi vastaavan tuoteyhdistelmän yhdessä lääkärisi kanssa.

Provox-ääniproteesit

Ääniproteesin käyttäminen on nopein tapa saada ääni takaisin. Provox-ääniproteesit ovat antaneet tuhansille kurkunpään täydellisen poiston läpikäyneille ihmisille itseluottamusta puhua luonnollisemmin. Ne tunnetaan kestävinä ja luotettavina laitteina, joiden huolto on helppoa.

Haluatko kuulla lisää Provox-ääniproteeseista?
Soittakaa minulle
Provox-kosteuslämpövaihtimet

Provox-kosteuslämpövaihtimet asetetaan avanteen ylle ja hengittäminen tapahtuu niiden läpi. Ne auttavat vähentämään yskimistä ja limaneritystä ja lievittävät myös henkitorven ärsytystä.

Provox-tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia kosteuslämpövaihtimia
Provox-liimapohjat

Provox-liimapohjat ovat yleisin ja mukavin tapa kiinnittää kosteuslämpövaihdin avanteen eteen. Niitä on laaja valikoima, jotta voit löytää itsellesi parhaiten sopivan mallin.

Haluaisitko kuulla lisää erilaisista Provox-liimapohjista?
Soittakaa minulle
Provox FreeHands

Lähes kaikki kurkunpään poiston läpikäyneet ihmiset toivovat voivansa puhua kädet vapaina. Provox FreeHands FlexiVoice on suosituin tuotteemme ilman käsien apua puhumiseen