Etsi
close

Tervetuloa Atos Medicalille

Valitse maa

Suomi
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Vahvista valintasi
  • Maa:Suomi

Atos Medical – Provoxin toimittaja

Ensimmäisen ääniproteesin esittelystä lähtien 30 vuotta sitten Atos Medicalista on tullut maailman johtava yritys laryngektomiahoidon tuotteiden alalla – valmistamme ja myymme Provox-tuotteita.

Provox

Provox tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia äänen ja keuhkojen kuntoutuslaitteita. Ne jakautuvat kolmeen pääryhmään: ääniproteesit puhumiseen, kosteuslämpövaihtimet (HME) hengittämiseen ja liimapohjat ja muut lisätarvikkeet. Lisäksi on olemassa muitakin Atos Medical Provox -lisätarvikkeita kullekin tuoteryhmälle sekä useita tuotteita ilman käsien apua puhumista varten.

Voit valita omia henkilökohtaisia tarpeitasi vastaavan tuoteyhdistelmän yhdessä lääkärisi kanssa.

Provox-ääniproteesit

Ääniproteesin käyttäminen on nopein tapa saada ääni takaisin. Provox-ääniproteesit ovat antaneet tuhansille kurkunpään täydellisen poiston läpikäyneille ihmisille itseluottamusta puhua luonnollisemmin. Ne tunnetaan kestävinä ja luotettavina laitteina, joiden huolto on helppoa.

Haluatko kuulla lisää Provox-ääniproteeseista?

Soittakaa minulle

Provox-kosteuslämpövaihtimet

Provox-kosteuslämpövaihtimet asetetaan avanteen ylle ja hengittäminen tapahtuu niiden läpi. Ne auttavat vähentämään yskimistä ja limaneritystä ja lievittävät myös henkitorven ärsytystä.

Provox-tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia kosteuslämpövaihtimia

Provox-liimapohjat

Provox-liimapohjat ovat yleisin ja mukavin tapa kiinnittää kosteuslämpövaihdin avanteen eteen. Niitä on laaja valikoima, jotta voit löytää itsellesi parhaiten sopivan mallin.

Haluaisitko kuulla lisää erilaisista Provox-liimapohjista?

Soittakaa minulle

Provox FreeHands

Lähes kaikki kurkunpään poiston läpikäyneet ihmiset toivovat voivansa puhua kädet vapaina. Provox FreeHands FlexiVoice on suosituin tuotteemme ilman käsien apua puhumiseen