Etsi
Ilmaisnäytteet

Riippuu elämäntapatekijöistä ja henkilökohtaisista mieltymyksistä, mitkä laryngektomia-tuotteet sopivat itsellesi parhaiten. Tarjoamme mielellämme ilmaisnäytteitä, jos olet kiinnostunut kokeilemaan uutta tuotetta.

Hengittäminen

Kosteuslämpövaihdin (HME) tukee keuhkojen terveyttä ja auttaa vähentämään yskimistä, limaneritystä ja hengityselinten tulehduksia. Sen keskeisenä tehtävänä on sisäänhengitysilman kostuttaminen ja lämmittäminen. Vaihdetaan päivittäin tarpeen mukaan ja tilanteesta riippuen.

Kosteuslämpövaihdin kiinnitetään avanteeseen liimapohjan avulla. Niitä on saatavilla eri muotoisina ja eri liimavahvuuksilla yksilölliset tarpeet huomioon ottaen, ja ne vaihdetaan tyypillisesti kerran päivässä.

 

Hoito

Lisätarvikkeet on tarkoitettu käytettäviksi päivittäin. Provox-tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia pyyhkeitä, joilla puhdistetaan ja suojellaan avannetta ympäröivää ihoa ja joiden avulla liimapohja on helpompi irrottaa. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu ääniproteesin puhdistamiseen ja huoltoon tarkoitettuja lisätarvikkeita, kuten Provox Brush ja Provox Flush.

 

Hands-free

Kaikki kurkunpään poiston läpikäyneet ihmiset toivovat voivansa puhua kädet vapaina. Vapaina olevilla käsillä voi elehtiä, jolloin puhuminen muiden ihmisten kanssa tuntuu luontevammalta. Jos haluat lisätietoa jostakin Provox-tuotteesta, täytä tässä oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin

Etsi sinua kiinnostava tuote
Paina tästä