Etsi
close

Tervetuloa Atos Medicalille

Valitse maa

Suomi
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Vahvista valintasi
  • Maa:Suomi

Provox Kotiinpaluu

Provox Kotiinpaluu -pakkaus sisältää tuotteita ja tietoa, joiden avulla siirtyminen sairaalasta kotiin on mahdollisimman helppoa.

Provox Kotiinpaluu -pakkaus on luotu sellaisten henkilöiden tarpeisiin, jotka ovat juuri läpikäyneet kurkunpään täydellisen poiston.

Vuosien laajan tutkimuksen ja potilaiden kanssa käydyn jatkuvan vuorovaikutuksen pohjalta tiedämme, että sairaalasta kotiin palaamisen jälkeinen prosessi voi olla vaikea. Näiden ensimmäisten päivien, viikkojen ja kuukausien aikana ihmiset kokevat usein olevansa hyvin haavoittuvaisia ja stressaantuneita, ja tämän vuoksi heidän voi olla hankala muistaa, mitä tuotteita heidän pitää käyttää ja miten ja milloin niitä käytetään.

Jos tämä kuulostaa tutulta omalla kohdallasi tai jonkun tuntemasi henkilön kohdalla, ota meihin yhteyttä saadaksesi ilmainen Provox Kotiinpaluu -pakkaus.

Ottakaa minuun yhteyttä Provox Kotiinpaluus -pakkaukseen liittyen

Ottakaa minuun yhteyttä

Olemme kehittäneet tämän pakkauksen yhteistyössä johtavissa instituutioissa ja potilasjärjestöissä toimivien terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Pakkaus sisältää ihanteellisen yhdistelmän hyödyllisiä tuotteita ja informatiivisia resursseja, jotka auttavat sinua selviämään ensimmäisistä viikoista kotiutumisen jälkeen ja jotka tekevät elämästä kurkunpään poiston jälkeen helpompaa.

 

Provox Kotiinpaluu -pakkauksen edut:

  • Selittää, mihin kutakin tuotetta käytetään.
  • Opastaa, mitä eri tuotteista käyttää.
  • Näyttää, miten tuotteita käytetään.