Etsi
close

Tervetuloa Atos Medicalille

Valitse maa

Suomi
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Vahvista valintasi
  • Maa:Suomi

Historiamme

Siitä lähtien, kun yrityksemme perustettiin vuonna 1986, kasvu ja innovaatiot ovat olleet keskeisellä sijalla Atos Medicalissa. Atos on kehittänyt laryngektomia-alaa ja hoidon tasoa nykypäivän tasolle tiiviissä yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten, johtavien instituutioiden ja loppukäyttäjien kanssa. Suunnitteluratkaisujemme ja tekniikoidemme myötä olemme sitoutuneet oman äänen antamiseen avanteen kautta hengittäville henkilöille.

 

Nykyhetki: Atosilla on yli 30 vuoden kokemus laryngektomiahoidosta ja 22 toimipaikkaa ja lähes 750 työntekijää ympäri maailmaa.  Pai Partners, yksi Euroopan johtavista pääomayhtiöistä, omistaa Atos Medicalin yhdessä Atoksen johtoryhmän kanssa.

2019 Uusi toimitusjohtajamme aloitti ja uusi Global Leadership -tiimi perustettiin.

 

2015 Ollakseen lähempänä asiakkaitaan ja markkinoita Atos avasi uuden pääkonttorin Malmöhön. T&K-keskuksemme ja valmistustilamme ovat edelleen Hörbyssä.

 

2014 Olimme vakaasti päättäneet antaa entistä useammalle ihmiselle vapauden puhua kädet vapaina, joten lanseerasimme Provox FreeHands FlexiVoicen, jota voidaan käyttää yhdessä edistyneimmän liimapohjamme, Provox StabiliBasen, kanssa.

 

2013 Kansainvälistä kasvua tapahtui edelleen Euroopan ulkopuolella tytäryhtiöiden perustamisen myötä Japaniin ja Brasiliaan vuonna 2013, Etelä-Euroopassa tytäryhtiön perustamisen myötä Italiaan sekä laajentamisen ansiosta useisiin maihin Pohjoismaissa.

 

2012 Kasvavaan kysyntään vastataksemme laajensimme T&K-osastoamme ja valmistustilojamme Hörbyssä, jossa nyt sijaitsevat ruiskuvalu, kokoonpano, työkalupaja, laadunvalvonta, pakkaus, varastointi ja yli 150 työntekijäämme.

 

2011 Atosin kasvuun tähtäävän strategian tukemiseksi ja kiihdyttämiseksi EQT ostaa Atos Medicalin Nordic Capitalilta.

 

2010 Esittelimme toisen sukupolven Provox HME:itä: Provox XtraFlow ja Provox XtraMoist HME:t.  Näillä HME:illä on erinomaiset kostutus- ja ilmanvirtaustehon ominaisuudet ja ne ovat asettaneet alalle uuden standardin.

 

2004 Vuonna 2004 ja 2005 tapahtui nopeaa kansainvälistä kasvua, kun tytäryhtiöitä perustettiin Alankomaihin, Espanjaan, Sveitsiin ja Belgiaan. Näitä seurasivat Portugali vuonna 2008 ja Ranska vuonna 2010.

 

2003 Esittelimme Provox ActiValven, joka on suunniteltu potilaille, joilla ilmenee vuotoa käytön alkuvaiheissa. Siinä on magneetteja, jotka estävät tahattoman aukeamisen.

 

2000 Kansainvälinen kasvu jatkui edelleen tytäryhtiön perustamisen myötä Yhdysvaltoihin ja sen jälkeen Saksaan vuonna 2002.

 

1997 Toisen sukupolven Provox-ääniproteesi, Provox®2, lanseerattiin. Vuosien myötä tätä seurasi kolmas sukupolvi sekä useat Provox-erikoisääniproteesit.

 

1996 Vuonna 1996 aloitimme kansainvälisen kasvumme perustamalla ensimmäisen tytäryhtiömme Iso-Britanniaan.

 

1995 Ensimmäinen Provox HME lanseerattiin yhdessä Provox-liimapohjien valikoiman kanssa.

 

1990 Ensimmäinen Provox®-ääniproteesi lanseerattiin ja se osoittautui välittömäksi menestykseksi. Jo ensimmäisenä vuonnaan sen käyttö levisi läpi Euroopan.

 

1987 Vuonna 1987 Atos Medical aloitti yhteistyön professori Frans Hilgersin ja hänen kollegoidensa kanssa Netherlands Cancer Institutessa. Netherlands Cancer Instituten lääketieteellisen asiantuntemusta hyödyntämällä Atos Medicalin valmiudet silikonin ruiskuvalun saralla lääketieteen teknologiateollisuudessa kasvoivat, jolloin alettiin kehittää kestoääniproteesia, jossa on vähäinen ilmanvirtauksen vastus puhumisen helpottamiseksi.

 

1986 Veljekset Gert ja Jan-Ove Persson perustivat Atos Medicalin Etelä-Ruotsissa. Maailmanluokan tutkimus- ja kehityskeskuksemme ja kehityksen huippua edustava puhdashuoneemme ja valmistustilamme ovat tätä nykyäkin Hörbyssä, Ruotsissa.