Etsi
Yhteisötapahtumat

Järjestämme joka kuukausi paikallisia yhteisötapahtumia eri puolilla maailmaa. Kutsumme niitä ”MyVoice” (Minun Ääneni) -tapahtumiksi, sillä niissä on kysymys sinusta ja sinun tarpeistasi. Samalla nämä tapahtumat tarjoavat mainion tilaisuuden tutustua muihin alueellasi asuviin ihmisiin, jotka ovat myös käyneet läpi kurkunpään täydellisen poiston.

Atos Medical tukee ihmisiä heti leikkauksen jälkeen ja tarjoaa jatkuvaa tukea tuomalla käyttäjiä yhteen lukuisissa yhteisötapahtumissaan. Näissä tapahtumissa jaetaan ja vaihdetaan kokemuksia muiden saman kokeneiden kesken. On hyvä kuulla, että muillakin on samoja huolenaiheita ja toiveita kuin itselläsi ja että muutkin kohtaavat samankaltaisia haasteita. Autamme tuomaan laryngektomia-yhteisön yhteen järjestämällä tapahtumia ympäri vuoden.

Ryhmät ovat näissä tapahtumissa yleensä pieniä, jotta voit tavata paikallisen Atos Medicalin edustajan ja tutustua toisiin rennossa ilmapiirissä. Ohjelma riippuu pitkälti aiheista, joita itse haluatte käsitellä.

Inspiraatiota muilta käyttäjiltä

Kaksi USA:ssa vuoden 2017 elokuussa järjestettyyn tapahtumaan osallistuneista pariskunnista totesivat asuneensa samassa pikkukaupungissa suurimman osan elämäänsä – vain 12 kilometrin päässä toisistaan. Yhdelle heistä oli tehty kurkunpään täydellinen poisto kuusi vuotta sitten; toisella leikkauksesta oli vasta vuosi.

”Veteraani” suostutteli ”keltanokan” käyttämään kosteuslämpövaihdinta vuorokauden ympäri ja tarjosi lisäksi paljon hyviä matkustamiseen liittyviä neuvoja. Tapahtuman loppuun mennessä pariskunnat olivat ystävystyneet. Vaimot vaihtoivat puhelinnumeroita ja nyt nämä neljä suunnittelevat yhteistä risteilyä!

Voimme myös auttaa sinua löytämään tapahtuman. Ota meihin yhteyttä, niin soitamme sinulle pian takaisin.
Ottakaa minuun yhteyttä