Etsi
close

Tervetuloa Atos Medicalille

Valitse maa

Suomi
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Vahvista valintasi
  • Maa:Suomi

Tulevien tapahtumien teemat

Koska järjestämme niin monia tapahtumia niin monissa paikoissa, olemme suunnitelleet niiden teemat hyvissä ajoin, jotta tiedät mitä odottaa tulevilta kuukausilta. Jos olet erityisen kiinnostunut tietystä aiheesta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voimme antaa tapahtumakohtaista tietoa siitä, missä ja milloin voit osallistua.

Huh hellettä – kesäopas

Tässä oppaassa käsitellään valmistautumista kesään. Tuoteasiantuntija käy läpi parhaat vinkit, joiden avulla voit nauttia kuumista kesäpäivistä ja kosteista, lämpimistä öistä varmistaen samalla, että pidät avanteestasi mahdollisimman hyvin huolta.

Kesävisa

Totta vai tarua: Voiko samaa kosteuslämpövaihdinta käyttää useana päivänä peräkkäin? Voiko liimapohjan vain repäistä irti kun sitä vaihdetaan? Entä voiko samaa kosteuslämpövaihdinta käyttää kaikissa eri tilanteissa? Nämä ovat esimerkkejä kysymyksistä, joita puhelintiimimme ja asiantuntijamme kotikäyntien tai tapahtumien aikana kuulevat päivittäin. Olemme koonneet niistä tietovisan, jolla testaamme tietojasi ja jaamme oivalluksia kanssasi hauskassa muodossa.

Voimakkaampi ääni

Osallistu tähän tapahtumaan, jos olet kiinnostunut kuulemaan, miten voit saada äänestäsi enemmän irti. Tuoteasiantuntijamme esittelee muutamia helppoja äänenvahvistamisharjoituksia, joiden avulla äänen laatua on mahdollista parantaa. Tämä on täydellinen tilaisuus esittää kysymyksiä ja harjoitella yhdessä muiden kanssa, joilta on myös poistettu kurkunpää.

Atosin isännöimä lounas

Nauti mukavasta lounaasta muiden vertaistesi seurassa ennen lomakauden alkua. Tässä tapahtumassa keskitytään erilaisiin tapoihin nauttia ruoasta ja oppia maistamaan ja haistamaan uudelleen – juuri tätä monet kaipaavat kurkunpään poiston jälkeen.

 

Etkö löytänyt hakemaasi tältä listalta? Kerro ideasi meille! Nämä tapahtumat ovat sinua varten, joten palaute on aina tervetullutta.

Jaa ideasi tulevia tapahtumia varten.

Soittakaa minulle