Etsi
close

Tervetuloa Atos Medicalille

Valitse maa

Suomi
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Vahvista valintasi
  • Maa:Suomi

Keitä me olemme

Atos Medical haluaa antaa äänen trakeostooman läpi hengittäville ihmisille tarjoamalla ratkaisuja ja tekniikoita, jotka perustuvat vuosikymmenien aikana saatuun kokemukseen ja käyttäjien tarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen.

Atos Medical esitteli ensimmäisen Provox-ääniproteesin vuonna 1990. Siitä alkaen tämä yritys on noussut laryngektomian hoidon ykköseksi koko maailmassa.

Tälle alalle sitoutumisemme ja erikoistumisemme tarkoituksena on auttaa ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita syvällisesti. Innovaatiomme perustuu tähän ymmärtämiseen. Esittelemme jatkuvasti uusia ratkaisuja käyttäjillemme.

Vuosien kuluessa olemme auttaneet yli 100 000 laryngektomiapotilasta yli 70 maassa. Ratkaisumme laryngektomian hoitoon sisältävät mm. Provox-ääniproteesit ja keuhkojen kuntoutukseen tarkoitetut Provox-kosteuslämpövaihtimet liimapohjineen. Laajasta laadukkaiden Provox-tuotteiden valikoimasta löytyy yksilöllisiä ratkaisuja kaikille käyttäjille.

Atos Medical ymmärtää, että erikoisalan johtajuus vaatii muutakin kuin tuotekehitystä. Siksi tuemme kliinistä tutkimusta ja koulutamme sekä ammattilaisia että käyttäjiä. Tuotteitamme on vertaisarvioitu yli 150 julkaisussa. Tuemme ja järjestämme satoja konferensseja sekä koulutusohjelmia joka vuosi.

Olemme ylpeitä historiastamme ja saavutuksistamme. Haluamme edelleen oppia käyttäjiltämme sekä tarjota heille huipputason tuotteita, palveluja ja koulutusta laryngektomian hoidossa.