Etsi
Keitä me olemme

Me Atos Medicalilla olemme sitoutuneet äänen antamiseen ihmisille, jotka hengittävät stooman kautta. Teemme tämän suunnitteluratkaisuilla ja tekniikalla, jotka perustuvat vuosikymmenten kokemukseen ja käyttäjiemme syvään ymmärtämiseen.

Ensimmäisen Provox-ääniproteesin esittelystä lähtien 30 vuotta sitten Atos Medicalista on tullut maailman johtava yritys laryngektomiahoidon alalla.

Sitoutumisemme ja erityinen erikoistumisemme tällä alalla on suonut meille mahdollisuuden asiakkaittemme tarpeiden syvän ymmärryksen saavuttamiseen. Tämä ymmärrys toimii ajavana voimana innovaatioprosessissamme. Olemme ylpeitä tuodessamme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja käyttäjillemme.

30 viime vuoden ajan olemme palvelleet yli 70 000 laryngektomiapotilasta yli 70 maassa. Kattava laryngektomiahoitovalikoimamme sisältää täydellisen valikoiman Provox-ääni- ja keuhkokuntoutuslaitteita. Tämä laaja valikoima korkealaatuisia Provox-tuotteita mahdollistaa yksilöllisen ratkaisuyhdistelmän kullekin käyttäjälle.

Atos Medical ymmärtää, että johtajuus laryngektomiahoidon alalla käsittää muutakin kuin tuotekehitystä. Kliinisen tutkimuksen tukeminen sekä asiantuntijoiden ja käyttäjien valistaminen on olennainen osa liiketoimintaamme. Tuotteitamme on esitelty yli 150 vertaisarvioidussa julkaisussa. Me tuemme ja järjestämme useita satoja konferensseja ja koulutusohjelmia joka vuosi.

Olemme ylpeitä historiastamme ja saavutuksistamme. Lisäksi jatkamme innolla oppimista käyttäjiltämme ja heidän palvelemistaan parhailla tuotteilla, palveluilla ja opastuksella laryngektomiahoidon alalla.